Nijmegen

Reactie plaatsen

Reacties

Anke Liefrink
4 jaar geleden

Arie en Elly hebben in Catharinahof Grave een bijzondere muziek middag verzorgd. de mooie klanken van verschillende soorten fluiten in samen spel met gitaar muziek hebben we genoten van een muzikale wereldreis.
Dank je wel Arie en Elly voor deze bijzondere middag

José en Hans Buijs
4 jaar geleden

Op 1 Juli jl. hebben Elly en Arie met hun optreden bij ons 45 jarig huwelijksfeest een prachtige bijdrage geleverd!
Vooral het spelen van onze verzoeknummers zoals "Summertime" en "MI MI Las"' hebben ons ontroerd.
Deze avond zal ons nog lang bijblijven, ook bij onze kinderen en onze gasten.
Wij kennen Elly al lang als dwarsfluitdocente van onze zoon eind jaren 80 begin 90 aan De Lindenberg. 20 jaar geleden hebben Elly en Arie tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest ook een bijzonder optreden verzorgd.
Zij waren erg verheugd dat wij hen nu opnieuw hebben uitgenodigd voor een optreden.Naast het bespelen van diverse fluiten, zingt Elly erg mooi in diverse talen, zoals Frans, Grieks, Spaans en Engels. Het gitaarspel van Arie als begeleiding maakt het geheel zo bijzonder!
Wij hebben intens genoten!

Ria Diersmann
4 jaar geleden

Yo Arie,

Wat een mooie en overzichtelijke website. Hier zal het niet van afhangen.
Enkele liedjes heb ik inmiddels beluisterd. Prachtig.
Ik ga jullie volgen en kijken of ik een keer een concertje kan meemaken.
Groetjes, Ria

Mona en Michel
4 jaar geleden

Op een Indische middag (kumpulan) waren wij samen met meerdere vooral oudere Indische mensen bij elkaar, wij zijn regelmatig samen voor de gezelligheid en vooral lekker eten. En Arie Willemsen zorgde voor de achtergrond muziek wat erg goed en mooi was. We hebben hier echt van genoten.

Krant "Het Gemeente Nieuws" de online krant voor uw gemeente.
4 jaar geleden

In januari was Elly al bij ons te gast.
Zij beloofde toen nog eens terug te komen in Millingen aan de Rijn met een programma met wat meer wereldse muziek.

Als hobby heeft zij: reizen en het liefst ontdekt zij tijdens deze vakanties allerlei verschillende muzieksoorten. Zij neemt dan ook altijd haar houten dwarsfluit/piccolo mee in haar koffer. Pas nog heeft ze opgetreden in Havanna( Cuba) in de befaamde Bueno Vista Social Club.

Samen met gitarist Arie Willemsen heeft zij ons die middag verrast met prachtige Griekse liederen, Franse chansons, klassieke stukken en popballads.
Naast het zingen bespeelde Elly ook diverse fluiten. In de jaren ’90 speelden zij samen ook al in de Griekse band Kali Tichi. Later vormden zij het duo “Inter-mezzo”.

Arie Willemsen is zijn hele leven al verknocht aan de gitaar. Hij speelde als muzikant in legendarische bands als 'The Blue Corporations' en 'Lou King' uit Nijmegen.
Ook Arie heeft een voorliefde voor de Griekse muziek, vandaar dat hij daar samen met Elly heel veel gevoel in kwijt kan.
Bedankt voor deze fijne middag, we hebben genoten.

Henk Freriksen
5 jaar geleden

Met zo'n mooie en informatieve website bereik je op een goede manier relaties en geïnteresseerden om ze te informeren over jullie concerten,en mogelijkheden.

Heinie Friebel
5 jaar geleden

Jullie website ziet er goed uit. Prima.
Helder en overzichtelijk met alle benodigde info.
SUCCES

.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb